fbpx

Onze leerwijze

Individuele benadering - respect voor elkaar

Binnen onze programma’s worden kinderen en ouders respectvol en vanuit de eigen belevingswereld benaderd.  Hierbij is er aandacht voor de eigenheid en individualiteit van kind en ouder. Iedereen is immers anders, en juist dat verbindt ons met elkaar.

Persoonlijke groei en ontwikkeling
Aandacht
Creativiteit
Natuur

Ontwikkel topics

De kracht van ouders

Ontwikkeling kan alleen tot stand komen wanneer er een uitdagende omgeving wordt gecreëerd voor het kind. Ouders dragen voor een groot deel de zorg voor het creëren van een vruchtbare omgeving. Kinderen leren van het gedrag van hun ouders en doen dit na. Bij onze programma’s ligt de focus op de ouders, zodat kinderen kunnen voortleven op wat hun ouders doen. 

Leven vanuit overvloed

Wij werken met een positieve benadering, en vanuit overvloed. Je kent vast de uitspraak: “Alles wat je energie geeft groeit”. Wanneer je vanuit een tekort of schaarste leeft, stop je energie in iets wat er niet is. Met als gevolg dat juist dit deel in je leven wat niet genoeg is, groter wordt. Wanneer je leeft met een positieve kijk op de wereld en met overtuiging dat je leeft in overvloed, zul jij overvloed ervaren op de gebieden die jij wil laten groeien.

Aansluiting bij vervolg onderwijs

Wij bieden educatie vanuit een holistisch wereldbeeld. Bij BOOSTKIDS kunnen kinderen zich vanuit hun essentie ontplooien en worden tegelijkertijd voorbereid op passend vervolgonderwijs.

Combinatie van kennis

Wij combineren de kennis vanuit de Westerse wereld met de schat aan kennis vanuit andere geweldige landen, culturen en stromingen om ons heen. De volgende vraag staat centraal: welke wijsheid zien we om ons heen, en hoe kunnen we deze wijsheden met respect behandelen en implementeren is ons leven?

nl_NL_formalDutch

Neem contact op

Stel hier je vragen aan BOOSTKids.