fbpx

FamilyBonding Programma

Wat gaan we doen?

Werkwijze

Het bijzondere aan het online FamilyBonding Programma is dat het hele gezin gaat profiteren van de inzichten die jij als ouder gaat krijgen. De focus ligt op de ouders, zodat ouders het geleerde toe kunnen passen binnen het gezin. Zijn de kinderen binnen het gezin oud genoeg om mee te kunnen doen met een opdracht? Laat ze lekker mee doen, want op deze manier wordt er nog meer impact gemaakt. Lees meer hier beneden.

 

FamilyBonding Programma (online)

85 45
  • FamilyBonding werkboek
  • 18 oefeningen voor thuis
  • Toegang tot 6 audio oefeningen
  • Toegang tot ouder-community
  • Online: bepaal zelf wanneer je met het programma aan de slag gaat

Wat is het FamilyBonding Programma?

Met het online FamilyBonding Programma wordt er tijd en ruimte gemaakt voor ieder lid van het gezin, zo kom je dichter bij elkaar. Dit gebeurt op een natuurlijke ongeforceerde manier, door middel van een unieke combinatie van individuele- en, gezinsoefeningen. Nog meer impact maken? Het FamilyBonding Programma is uit te breiden met (gezins)coachingssessies. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Voor wie?

– Voor alle gezinnen die graag dichter tot elkaar willen komen. 

– Gezinnen die behoefte hebben aan meer en echt contact met elkaar.

– Gezinnen die beter willen communiceren met elkaar.

– Gezinnen met de wens voor meer harmonie en een betere sfeer in huis.

– Gezinnen die willen investeren in elkaar, en willen leren elkaar volledig in zijn/haar waarde te laten.

– Gezinnen meer rust en ontspanning willen.

Visie

Het FamilyBonding Programma is opgezet vanuit de visie dat wij als jonge ouders, zo druk bezig zijn met alle ballen in de lucht te houden dat dit de sfeer niet altijd ten goede komt binnen het gezin. Met het FamilyBonding Programma gaan we terug naar de fijne, veilige basis die een gezin mag zijn. Een plek waar iedereen geaccepteerd wordt en een eigen plekje heeft.


Waarom het FamilyBonding Programma?

Het FamilyBonding Programma is een investering in jezelf en je gezin, waar jij en je dierbare een leven lang profijt van hebben. De focus ligt op de ouders, zodat ouders het geleerde toe kunnen passen binnen het gezin. Zijn de kinderen binnen het gezin oud genoeg om mee te kunnen doen met een opdracht? Laat ze lekker mee doen, want op deze manier wordt er nog meer impact gemaakt.

Het doel?

Onze tijd is kostbaar, en tijd en aandacht schenken  aan de mensen die je lief hebt is altijd de beste investering. Met het FamilyBonding Programma haal je het meeste uit je gezinsleven. Kwalitatief betere relaties binnen het gezin. Jouw gezin wordt naar een hoger niveau van bewustzijn getild.

 

Tijdens het FamilyBonding Programma leer je:

 

  • Het meeste uit je gezinsleven te halen

  • Effectieve liefdevolle communicatie binnen het gezin

  • Je ontspannen te voelen in je ouderrol

  • Elkaar beter te begrijpen en te respecteren

  • Omgaan met opvoedings uitdagingen

nl_NL_formalDutch

Neem contact op

Stel hier je vragen aan BOOSTKids.