fbpx

our vision

''It takes a village to raise a child''

Dit is een quote die z’n oorsprong vindt in oude Afrikaanse stammen. De gedachte hierachter is dat wanneer je een kind volledig vanuit eigen talent wil laten opgroeien, je dit met de hele gemeenschap moet doen. 

Onze droom is om een gemeenschap met verschillende hubs, zoals opvang, een school, een jongere hub, ouder co-creatie en o.a. een workshop ruimte creëren. Waarin jong en oud kan samen zijn, en fungeert als een leergemeenschap. 

“ Kennis is kracht en samen staan we sterk.” 

Dit is onze droom en elke droom begint bij een eerste stap. Met onze eerste stap maken wij via onze online programma’s educatie beschikbaar voor de Westerse wereld. Via de BOOST The World Foundation maken wij dezelfde educatie beschikbaar voor kinderen en hun ouders in ontwikkelingslanden. Wil jij ook doneren? Dan kan dit via de link onderaan deze pagina. Ieder kind, iedere ouder, ieder mens verdient educatie. Educatie zet je in een kracht, en biedt meer perspectief en gelijkheid.

A world in which we can learn together is the ideal world for us!

Onze overtuiging

Waarom focust het huidige onderwijssysteem zich voornamelijk op iedereen gelijk krijgen op het gebied van taal en rekenen? En waarom focust de huidige opvang zich voornamelijk op “opvangen van kinderen”? Dit zijn vragen die ons bezighielden. Want wij vinden dat juist bij opvanglocaties en op scholen de focus zou mogen liggen op hoe je als mens, gelukkig, krachtig en gezond in het leven kan leren staan. Zo dragen we zorg voor een sterke basis van onze kinderen!

Wij zijn ervan overtuigd dat we elkaar meer in onze waarden kunnen laten. En dat we juist mogen genieten (en aanmoedigen) dat we allemaal anders zijn. Door elkaars verschillende kwaliteiten te omarmen bereiken we ons volledig potentieel, oftewel inclusie van ieder mens.

image00013

Onze boodschap

Wat zou het je kind allemaal opleveren wanneer hij of zij, van jongs af aan leert, respectvol met anderen en zichzelf om te gaan? Als het leert hoe hij of zij zelfvertrouwen opbouwt en hoe je het met zichzelf in verbinding kan komen te staan? Dit aan onze kinderen meegeven, betekent dat we ze voor hun gehele leven tools in handen geven, om te kunnen handelen vanuit hun eigen drijfveren en motivatie. 

Hoe zou het zijn om zelfliefde, zelfvertrouwen en empathie te leren integreren in je leven? Laten we leren hoe we verdraagzaam en respectvol naar mens, dier en natuur kunnen zijn. En blijft streven naar persoonlijke ontwikkeling. Dit is waar wij voor staan bij BOOSTKIDS. 

Wat nu op school of op de opvang nog niet wordt gerealiseerd, realiseert BOOSTKIDS wel met onze online progamma’s en coaching. Samen maken we  doormiddel van educatie de wereld een stukje mooier!

Dit vinden wij belangijk:

Awareness

Weten wie je bent en waar je voor staat. een gezonde geest in een gezond lichaam. Onze programma's zijn holistisch en betrekken de hele persoon, inclusief de sociaal-emotionele, intrapersoonlijke, intellectuele en kinesthetische verbindingen. En connectie behouden met hun eigen normen en waarden.

adventure

We willen een omgeving creëren waarin iedereen vrij mag ontdekken om zo zijn of haar volledig potentieel te kunnen leven, je eigen pad durven kiezen. Kinderen zijn van nature ontdekkers en nieuwsgierig. Het leven met enthousiasme, verwondering en plezier aangaan is de essentie leven vanuit je hart.

Community

Samen leren en creëren. Gelijkwaardig en met respectvolle benadering naar elkaar. We willen een omgeving creëren waarin iedereen zich 'thuis' voelt. Denken in ‘wij’ in plaats van in ‘ik’. Ga niet het wiel opnieuw uitvinden maar zoek verbinding met andere initiatieven zodat je gezamenlijk verder komt.

Autonomy

Eerlijk zijn, tegenover anderen en tegenover jezelf. Voeg de daad bij het woord. Verantwoordelijkheid nemen in denken en doen. Eigen keuzes leren maken, je eigen pad durven kiezen vanuit je hart. Ieder mens zou de kans mogen krijgen om zich te kunnen ontwikkelen en ontplooien.

nature

Living according to the laws of nature. We pay special attention to the ecosystem, learning about the natural laws of the earth to contribute to a sustainable future.

Impressie van onze "BOOSTKids"

en_USEnglish

Neem contact op

Stel hier je vragen aan BOOSTKids.