fbpx

The team

The team

Rosanne van Zalingen

Mede-Oprichtster BOOSTKIDS

Inmiddels heb ik meer dan 15 jaar ervaring als holistische coach en honderden jongeren, kinderen, ouders en hun naasten zowel nationaal als internationaal geholpen bij het creëren van een zingevende, vitaler, impactvoller en mooier leven. 

Van origine ben ik afgestudeerd als voedingsdeskundige en vitaliteitscoach en startte ik met het empoweren van volwassenen en jongeren vanuit holistische aanpak. In 2016 startte de BOOST filosofie met BOOSTClubs. Inmiddels draaien 4 gyms in Nederland waar een groot team van trainers en coaches werken. Als opgeleid businesscoach heb ik BOOSTCommunity opgericht om met name ondernemers en personeel te empoweren. In 2018 is BOOST The World Foundation opgericht om studenten in Nederland te empoweren en de jeugd in ontwikkelingslanden. BOOSTKIDS community werkt dan ook samen met de stichting waarin we kennis, vaardigheden, cultuur en educatie met elkaar kunnen delen.

Een eigen school bouwen in Nederland was eerst mijn droom. Maar bij het oprichten van een oppas inititief in 2022 kwamen Evalien en ik erachter dat de impact van 1 locatie vele malen kleiner is, dan het oprichten van een landelijk platform.   

Evalien ter Beek

Mede-Oprichtster BOOSTKIDS

Als (ortho-)pedagoog – ben ik werkzaam geweest op verschillende kinderdagverblijven, voor- en naschoolse opvang en meerdere jeugdhulp groepen in de GGZ. Ik werk inmiddels als meer dan 14 jaar met kinderen, jeugd, ouders en gezinnen. Ik heb inmiddels al honderden kinderen, ouders en gezinnen zowel nationaal als internationaal geholpen bij het realiseren van meer vrijheid in hun leven. Ik ben gespecialiseerd in, eetstoornissen, eetproblematiek en gezinsdynamiek en ik ben tevens geregistreerd diëtist. In 2018 heb ik Colourful Changes opgericht, een veilige plek waarin ik cliënten help naar een leven in vrijheid.

Door de unieke combinatie van pedagogiek en diëtetiek bezit ik over de juiste tools, kennis en ervaring om de gewenste stappen te kunnen zetten, om doelen te behalen met ouders, kinderen en cliënten. En samen blijvend resultaat te boeken. Mijn hart ligt bij het hebben van waardevolle gesprekken, waarbij kracht en inzichten worden verkregen. Mijn grote droom is om meer gezinnen bewust van te maken van gigantische winst die er te behalen valt met simpele tools, oefeningen en communicatietechnieken. We hebben maar een leven, laten we streven naar het bereiken van harmonie en het bereiken van ons volledig potentieel.

Sarah de Lange

Teacher BOOSTKIDS

Hey! Mijn naam is Sarah de Lange. I am 21 years old and I live in Naarden. I have always loved children and have been a nanny/dancing teacher in Muiderberg for many years for many children. For me it is important that a child, but also the parents feel safe and familiar with me. 

Naast mijn jaren van ervaring studeer ik Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4, om ook theoretisch alles te weten te komen over de groei en ontwikkeling van mensen. 

Met mij is het elke dag een feestje!

Devika Blok

Psycholoog BOOSTKIDS

Mijn naam is Devika Blok, ik ben 31 jaar en woon in Amsterdam. Sinds 2019 ben ik met veel plezier werkzaam als psycholoog bij het autisme expertisecentrum Emerhese Flevoland. De afgelopen jaren heb ik veel kennis opgedaan op het gebied van diagnostiek en behandeling. Tijdens mijn master Klinische Neuropsychologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam heb ik 10 maanden stage gelopen bij Karakter Kinder- en jeugdpsychiatrie, zorglijn LVB.  In mijn werk heb ik geleerd om niet alleen naar de beperkingen, maar juist naar de mogelijkheden en kwaliteiten van een kind te kijken en daarbij creativiteit en persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. 

Alex van der Baan

Adviseur

Alex (41) is married to Chantal and father of son Eero. As one of the new residents in the Weespersluis district, he already saw the reception problem coming at the end of 2018. A year before he moved in with his family in Weesp, he started an action group de kleine Weespers.

Tot eind 2021 was hij met een groep ouders verantwoordelijk voor acties om de nood in de kinderdagopvang en BSO aan de orde te stellen. In het dagelijks leven is Alex bezig met zijn startup Beemup & Your Open Metaverse als directeur.

Binnen BOOSTKIDS zal Alex zijn netwerk en ervaring delen om ons concept tot een succes te maken.

en_USEnglish

Neem contact op

Stel hier je vragen aan BOOSTKids.