fbpx

Aanbod

Programma's

Met onze online programma’s kan je overal ter wereld leren, groeien en werken aan persoonlijke ontwikkeling. Leer wanneer je wil en wat je wil: bepaal zelf welk programma naadloos bij jou aansluit en hoe je vormgeeft aan dit programma. Persoonlijke ontwikkeling zorgt voor meer zelfvertrouwen, sneller leren van nieuwe dingen, beïnvloed je prestaties, en werkt door in je persoonlijke relaties. Een win-win! Wees het voorbeeld voor je omgeving dat je wil zijn: wat je uitdraagt krijg je ook weer terug.

Met onze programma’s help je anderen groeien: 10% van de opbrengst van al onze programma’s gaat naar Boost The World Foundation.

FamilyBonding
12 weken
Programma

Tijd en ruimte voor ieder lid van het gezin, zo kom je dichter bij elkaar.

Colourful Parenting - Basis Communicatie Programma

Ontdek 22 belangrijke communicatie-onderwerpen bij opvoed- vragen, problemen, en uitdagingen. Leer liefdevolle communicatie te hanteren binnen je gezin.

BOOST Your Life & Parenthood
Programma

Voor ouders die met hun kind(eren) in hun eigen kracht willen staan.

Colourful Parenting - Beter Eten Programma

Programma voor kinderen van 4-12 jaar, waarin op een speelse manier een beter eetpatroon en fijnere eetmomenten worden gerealiseerd.

BOOST Your Soul
Programma

Een online-programma om je te kunnen verbinden op zielsniveau met jezelf en anderen.

Boeken

Gratis download FamilyBonding kerstspecial

Tijd en ruimte voor ieder lid van het gezin, zo kom je dichter bij elkaar.

Download gratis.

Boek Lef in Leiderschap
- €24,50

Je eigen leven leiden in plaats van lijden. Lef stelt je in staat uit je comfortzone te treden en je nieuwe ik te omarmen.

Per boek wordt €10 gedoneerd aan BOOST The World Foundation

Duurzame babywinkel

Barnsteen Armband Baby - Honey/Cognac

De barnsteen kan ook een positieve werking hebben op de gesteldheid van de baby.

Kinderservies Set - Gemaakt van bio tarwe, mais en suikerriet - Caramel

Het is net zo goed te gebruiken als traditioneel plastic, maar met het cruciale voordeel dat het 100% composteerbaar is in commerciële composteerinstallaties

Algemene vragen

Waarom investeren in je innerlijke uitgaven?

Er zou meer balans moeten zijn tussen uiterlijke en innerlijke uitgaven. Wanneer we in een winkel wat kopen voor onszelf is het heel concreet. Je geeft geld weg en je krijgt er bijvoorbeeld een goude ring voor terug. Innerlijke uitgaven daarentegen werken anders. In ons innerlijk investeren, is vaak lastiger. Voorafgaand aan bijvoorbeeld een coachingstraject, is het lastig om hiervan de waarde te zien. Terwijl investeren in jezelf een leven lang mee gaat en je omgeving ook van deze investering kan meegenieten. Investeringen in jezelf, behouden hun waarden, sterker nog, worden alleen maar meer waard. Je kan namelijk door persoonlijke groei, verder bouwen op hetgeen wat je hebt geleerd. Maak voor jezelf eens de balans op tussen innerlijke en uiterlijke uitgaven. Besteed jij meer geld en tijd aan je uiterlijke uitgaven of aan je innerlijke uitgaven. En waarom?

Waarom is het FamilyBonding programma uniek?

Met de FamilyBonding programma wordt er tijd en ruimte gemaakt voor ieder lid van het gezin, zo kom je dichter bij elkaar. Dit gebeurt op een natuurlijke ongeforceerde manier, door middel van een unieke combinatie van gezins coaching, groepscoaching, individuele- en, gezin oefeningen

Wat leer ik bij het FamilyBonding Programma?

Door de inzet van verschillende technieken in het FamilyBonding programma, het gebruik van het werkboek, oudercoaching, groepscoaching, audio’s, plus de ruimte voor persoonlijke groei, krijgt jouw gezinsleven een gigantische kickstart! Samen met jouw FamilyBonding Coach bepaal jij de thema’s waarover gesproken wordt. Het programma is dus afgestemd op jouw gezinssituatie, voor meer impact en resultaat. Alle leden van jouw gezin krijgen meer inzichten in de eigen communicatie structuren en hoe deze de gemoedstoestand beïnvloeden. Je leert elkaar beter te begrijpen en te respecteren.

Is het het waard om het FamilyBonding Programma te doorlopen?

Voorafgaand aan een coachingstraject of programma is het lastig om hiervan de waarde te zien. Terwijl investeren in jezelf een leven lang mee gaat en je omgeving ook van deze investering kan meegenieten. Investeringen in jezelf, behouden hun waarden, sterker nog, worden alleen maar meer waard. Je kan namelijk door persoonlijke groei, verder bouwen op hetgeen wat je hebt geleerd. Maak voor jezelf eens de balans op tussen innerlijke en uiterlijke uitgaven. Besteed jij meer geld en tijd aan je uiterlijke uitgaven of aan je innerlijke uitgaven. En waarom?

Wie kan er mee doen aan het FamilyBonding Programma?

Alle gezinnen kunnen meedoen aan het FamilyBonding Programma. Gezinnen die meer behoefte hebben aan echt contract met elkaar, die beter willen leren communiceren en willen investeren in elkaar, vinden in het FamilyBonding Programma de perfecte oefeningen en coaching om deze doelen te bereiken. Ook gezinnen die meer harmonie, rust en ontspanning zoeken, hebben veel baat bij het FamilyBonding Programma. Het programma is opgesteld voor ouders, zodat ouders het geleerde toe kunnen passen binnen het gezin. Zijn de kinderen binnen het gezin oud genoeg om mee te kunnen doen met een opdracht? Laat ze lekker mee doen, want op deze manier wordt er nog meer impact gemaakt.en_USEnglish

Neem contact op

Stel hier je vragen aan BOOSTKids.