fbpx

BOOSTKIDS Leergemeenschap

Educatieve programma's voor ouder en kind.
Ben jij klaar voor meer kennis, diepgang en connectie?

our vision

Geloof jij ook dat educatie zorgt voor empowerment? En geloof jij dat educatie de sleutel is voor een vruchtbare toekomst voor mens, dier en planeet? 

Haal meer uit het leven! Onze programma’s richten zich op de fysieke, emotionele, cognitieve, sociale en spirituele ontwikkeling van kind en ouder. 

10 procent van de opbrengt gaat naar de BOOST The World Foundation, waardoor kinderen in India en Pakistan onderwijs kunnen ontvangen. Help jij ook mee?

Samen zorgen wij voor een meer geluk, kracht, gezondheid en een mooie toekomst voor ouders, kinderen, gezinnen en nieuwe generaties. Zodat iedereen kan opgroeien tot autonome, vrijdenkende, blije, sociale mensen, die hun volledige potentieel leven.

Doneer en help een kind! Maak educatie toegankelijk voor kinderen in India en Pakistan. Boosttheworld.com

Programma's & Aanbod

  • Effectieve liefdevolle communicatie 
  • Je kind begeleiden naar een hoger niveau
  • Ontspannen en zeker gevoel in je ouderrol
  • Elkaar beter te begrijpen en respecteren

Inspiratie, motivatie en educatie

Het is nooit te laat om meer te leren! Traditioneel onderwijs is ouderwets geworden. Leer de onderwerpen die er echt toe doen. Van ervaren coaches, samen verleggen we grenzen. 

Wij bieden verschillende soorten programma’s aan voor het hele gezin. Met werkboeken, audio’s video’s, groeps- en individuele coaching halen jij en je kind(eren), meer uit het leven. Neem een kijkje en ontdek wat bij jou past. Via onze blogs, boeken en webshop bieden wij jouw inspiratie en motivatie.

Resulaten

Effectieve liefdevolle communicatie

Vanuit liefde, respect en begrip naar jezelf en anderen communiceren. Effectieve communicatie is het begin van leven in harmonie en bereiken van je doelen en dromen.

Diepgang

Betekenis geven aan het leven van jezelf, naasten en de wereld. Ontdek jouw drive en jouw waarde.

Zelfvertrouwen

Bekijk de wereld vanuit verschillende invalshoeken. Denk in mogelijkheden en ontdek jouw stem. Voel je krachtig en zeker over jezelf, en in je ouderrol. 

Blogs & Succesverhalen

Dream Big! You can become everything and everyone that you want!

Dit vinden wij belangijk:

Awareness

Weten wie je bent en waar je voor staat. een gezonde geest in een gezond lichaam. Onze programma's zijn holistisch en betrekken de hele persoon, inclusief de sociaal-emotionele, intrapersoonlijke, intellectuele en kinesthetische verbindingen. En connectie behouden met hun eigen normen en waarden.

adventure

We willen een omgeving creëren waarin iedereen vrij mag ontdekken om zo zijn of haar volledig potentieel te kunnen leven, je eigen pad durven kiezen. Kinderen zijn van nature ontdekkers en nieuwsgierig. Het leven met enthousiasme, verwondering en plezier aangaan is de essentie leven vanuit je hart.

Community

Samen leren en creëren. Gelijkwaardig en met respectvolle benadering naar elkaar. We willen een omgeving creëren waarin iedereen zich 'thuis' voelt. Denken in ‘wij’ in plaats van in ‘ik’. Ga niet het wiel opnieuw uitvinden maar zoek verbinding met andere initiatieven zodat je gezamenlijk verder komt.

Autonomy

Eerlijk zijn, tegenover anderen en tegenover jezelf. Voeg de daad bij het woord. Verantwoordelijkheid nemen in denken en doen. Eigen keuzes leren maken, je eigen pad durven kiezen vanuit je hart. Ieder mens zou de kans mogen krijgen om zich te kunnen ontwikkelen en ontplooien.

nature

Living according to the laws of nature. We pay special attention to the ecosystem, learning about the natural laws of the earth to contribute to a sustainable future.

Meld je aan voor onze programma's

Schrijf je hier in voor coaching en of voor een BOOSTKIDS programma.

en_USEnglish

Neem contact op

Stel hier je vragen aan BOOSTKids.